Aquí hi ha una còpia dels protocols de funcionament.
1.- Protocol acollida.
2.- Protocol de comandes.
3.- Comunicació i informació.
4.- Comissions de treball.
dilluns, 27 d’abril del 2009
dimarts, 21 d’abril del 2009
Reunió trimestral 16/04/2009
Adjunto la còpia de l'Acta reunió trimestral dia 16/04/2009.
Etiquetes de comentaris:
Reunio trimestral
dijous, 16 d’abril del 2009
dimecres, 1 d’abril del 2009
Estatuts de l'Associació de Consum Ecològic Pirineu
Estan penjats els estatuts de l'Associació que es varen aprovar en la reunió del dia 16/04/2009 en l'apartat "Documentació de l'Associació" del "documents" del Gmail.
Etiquetes de comentaris:
Documentació
diumenge, 22 de març del 2009
Calçotada a l'hort del Ferran

21/03/2008
El passat dissabte varem fer una calçotada a l'hort del Ferran i el Joan. Varem menjar uns 400 calçots, carxofes, butifarres ... i estava deliciós!
Per altre banda varem poder veure l'hort i algunes verdures que segurament tindrem el dijous a la comanda. Varem descobrir els enciams del sucre (molt verds i grossos). També hi havia uns arbres que al final va resultar que eren cols ... !
Moltes gràcies al Ferran i al Joan!
Etiquetes de comentaris:
Sortides
dimecres, 11 de febrer del 2009
La vedella ja és aquí. (informació enviada per Àlex, Nats, Joana i Bruna)

Avui ja hem concretat amb “Vedella Rosada” com anirà el tema de la comanda de carn de vedella. Us faig un resum de com es fa la comanda:
-De moment, la comanda serà mensual i la tramitaré jo (Àlex) directament amb el proveïdor.
-La comanda es trobarà penjada en un full d’excel al gmail/documents.
-Cada lot (com podreu veure a la web) consta d’uns 5 kg de carn amb una part fixa per a tots els lots [aprox. 1 Kg bistec 1a. (6/8 bistecs), aprox. 1 Kg bistec 2a. (6/8 bistecs), aprox. 0,4 Kg xurrasco (4/5 talls), aprox. 0,7 Kg entrecot (2/4 talls)], i una part que cada família pot escollir entre Osobuco, Rostit, carn picada i carn per estofar.
-Els lots s'envien en transport fred. Totes les peces de vedella van tallades, filetejades, preparades per cuinar. Es presenten envasades al buit en bosses de 2 racions cadascuna. D'aquesta manera, s'aconsegueix que el lot sigui ideal per a congelar i anar gastant a poc a poc. Igualment, cada bossa va etiquetada segons la normativa indicant data d'envasat, caducitat, tipologia de carn, etc.
- El preu per cooperatives és de 12€/kg. Això vol dir que el lot surt a uns 60€ aprox.
- La carn envasada aguanta 15 dies en nevera i es pot congelar sense cap problema.
- Podem visitar les vaquetes quan vulguem.
Us adjunto el link a la seva web per tal que cadascú s’informi de quina carn meravellosa menjarà a partir d’ara http://www.vedellarosada.cat/
-De moment, la comanda serà mensual i la tramitaré jo (Àlex) directament amb el proveïdor.
-La comanda es trobarà penjada en un full d’excel al gmail/documents.
-Cada lot (com podreu veure a la web) consta d’uns 5 kg de carn amb una part fixa per a tots els lots [aprox. 1 Kg bistec 1a. (6/8 bistecs), aprox. 1 Kg bistec 2a. (6/8 bistecs), aprox. 0,4 Kg xurrasco (4/5 talls), aprox. 0,7 Kg entrecot (2/4 talls)], i una part que cada família pot escollir entre Osobuco, Rostit, carn picada i carn per estofar.
-Els lots s'envien en transport fred. Totes les peces de vedella van tallades, filetejades, preparades per cuinar. Es presenten envasades al buit en bosses de 2 racions cadascuna. D'aquesta manera, s'aconsegueix que el lot sigui ideal per a congelar i anar gastant a poc a poc. Igualment, cada bossa va etiquetada segons la normativa indicant data d'envasat, caducitat, tipologia de carn, etc.
- El preu per cooperatives és de 12€/kg. Això vol dir que el lot surt a uns 60€ aprox.
- La carn envasada aguanta 15 dies en nevera i es pot congelar sense cap problema.
- Podem visitar les vaquetes quan vulguem.
Us adjunto el link a la seva web per tal que cadascú s’informi de quina carn meravellosa menjarà a partir d’ara http://www.vedellarosada.cat/
Etiquetes de comentaris:
Noticies
dimarts, 27 de gener del 2009
Subscriure's a:
Missatges (Atom)