dimecres, 11 de febrer del 2009

La vedella ja és aquí. (informació enviada per Àlex, Nats, Joana i Bruna)


Avui ja hem concretat amb “Vedella Rosada” com anirà el tema de la comanda de carn de vedella. Us faig un resum de com es fa la comanda:
-De moment, la comanda serà mensual i la tramitaré jo (Àlex) directament amb el proveïdor.
-La comanda es trobarà penjada en un full d’excel al gmail/documents.
-Cada lot (com podreu veure a la web) consta d’uns 5 kg de carn amb una part fixa per a tots els lots [aprox. 1 Kg bistec 1a. (6/8 bistecs), aprox. 1 Kg bistec 2a. (6/8 bistecs), aprox. 0,4 Kg xurrasco (4/5 talls), aprox. 0,7 Kg entrecot (2/4 talls)], i una part que cada família pot escollir entre Osobuco, Rostit, carn picada i carn per estofar.
-Els lots s'envien en transport fred. Totes les peces de vedella van tallades, filetejades, preparades per cuinar. Es presenten envasades al buit en bosses de 2 racions cadascuna. D'aquesta manera, s'aconsegueix que el lot sigui ideal per a congelar i anar gastant a poc a poc. Igualment, cada bossa va etiquetada segons la normativa indicant data d'envasat, caducitat, tipologia de carn, etc.
- El preu per cooperatives és de 12€/kg. Això vol dir que el lot surt a uns 60€ aprox.
- La carn envasada aguanta 15 dies en nevera i es pot congelar sense cap problema.
- Podem visitar les vaquetes quan vulguem.

Us adjunto el link a la seva web per tal que cadascú s’informi de quina carn meravellosa menjarà a partir d’ara http://www.vedellarosada.cat/