dijous, 21 d’octubre del 2010

Assamblea trimestral 14 d'octubre de 2010.

El dia 14 d'octubre va tenir lloc al Casal de Barri de Can Baró (Escola Pirineus) l'assamblea triumestral de la Cooperativa. Els companys del grup de l'hort, ens varen portar aquests pastís de carabassa fet amb la primera carabassa de l'hort! Estava boníssim! A sota hi ha la recepta!
Adjunto el link de  l'acta de la reunió.
  
Recepta del pastís de carabassa genuïna de l'hort de pirineus:

Ingredients:
  •  1 carabassa genuïna de l'hort de pirineus, cuidada i recollida amb amor pels cooperativistes hortencs
  •  uns 250 grams de farina d'espelta ecològica de...tascó?
  •  3 ous
  •  2 iogurts, i uns rajolins de llet
  •  sucre
  •  un puntet de sal
  •  un punt més gran de gingebre (en pols)
  •  panses
  •  nous
Decoració: Xocolata blanca, xocolata negra, pastanaga de Cal Rosset.
L'hem preparat coent la carabassa al forn; triturant-la fins a deixar-la feta puré; barrejant primer la llet i els ous; després la carabassa, la farina, el sucre, la sal, el gingebre, els iogurts.
Després ja barreja que barreja i en calor; nosaltres l'hem fet a la panificadora (aaaaaaaahhhhhh...! si, sí), però en resum és remenar i donar calor, i en un moment donat afegir-li les panses i nous. I al cap d'hora i mitja de fornejat (o maquinejat), ale! ja la tens. Clar, el que més requereix és amor en la criança, il•lusió en la manufactura, i benvolença i alegria en el judici. Afortunadament hem tingut de tot i tot ha sortit bé!